curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Sunday, 9 October 2011

macam sial!!!

-sorie....
-tajuk kali nie agak kuang ajar n x beradab....
-tapi hati aku skrg bengang sgt....
-nasib baek aku dpt kawal emosi aku dpn budak2 kelas tadi....
-ikutkan baran aku sebenar da lama aku pijak,aku tampar,aku terajang budak2 yg bajet bagos...
-1stly,pagi td aku tnye pndpt  budak2 nie....
-pilih masa sesuai untuk training kawad....
-then semua da setuju nak buat ptg nie pukul 5....
-aku nie yg ngantok...tahan je mata.....
-tido 10minit,solat asar then tros pegi tmpat kawad...
-ikutkan hati mmg malas tapi janji tetap janji....
-tapi aku ngaku aku dtg lewat ckit...around 5.10pm...
-rupanya ade lagi lewat.....
-bkn 10 minit,bkn 20 minit n bukan 30 minit....
-tapi 1 jam....
-dtg2 tros buat muka sial.....buat muka babi....
-bkn semua....yg paling ketara 3 org minah nie....
-aku cuba buat terbaek....control diri aku...
-aku xmao serius2.....
-aku nak depa hepi......
-tapi ini yg aku dpt.....
-siap nk pnggil kwn laen cnduct.....padahal kat grup nie da ada siap wakil kebangsaan lagi....
-normal la,da lama xbrkawad....bnyak pergerakan yg lupa....
-n aku xmntak diorg buat perfect....
-aku juz mntak diorg training supaya x kelam kabut nanti....
-nie aku baru dpt mesej dari hamba ALLAH....
-depa xpuas hati ngan aku....
-aku buat keputusan sendiri...n aku juz pkai selipar.....
-salah aku lagi....????????
-pliz la....aku mntak pndpt korang b4 buat benda alah nie.....
-korang ingt aku nak sgt brkawad...???lebih baek aku tido.....
-tapi bila diorng da setuju na buat ari nie...aku juz follow.....
-ptg td,serius aku ngantok......
-nasib baek sharil kejutkan aku....
-disebabkan janji aku bngkit....bangon.....
-kwn2 aku yg outing beli brg dpt hadir lagi cpt dr diorg....
-n yg paling aku sedih...korang lebih prcaya org luar.....
-snggup nk pnggil org laen cnduct....
-serius aku sedih....
-tq so much......:(

2 comments:

  1. Rileks ar wan. Ramai yg marah tp sabar jelah. xlama lg pun. Nak xnak kene buat sbb ni ada credit hour.

    ReplyDelete