curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Saturday, 19 November 2011

3hari lagi beb

-1,2,3...
-hah,3 hari lagi la....
-adoyai,serius gentar.....
-tapi buku,malas betul nak baca....
-asyik makan,tido,makan tido...
-macam mana nie..
-hopefully malam nie dapat kesedaran and rajn2 study...
-klu mcm nie,xley study smart da,da terpaksa tekan button study HARD.....
-apa2 pon aku akan wat yg terbaek..
-itu yg pasti....
-and 1 lagi.....
-xsaba nak cuti sem.....huhuhu...

Wednesday, 16 November 2011

owh,final exam

-4 hari lagi nak final exam
-Study baru sikit nie
-Ntah la
-4subject yg perlu aku tempuh
-Microeconomic,Accounting,Marketing and Statistic
-Tapi yg agak difficult Account and Micro la..
-Nak xnak kena gak wat terbaek
-Satu harapan aku xnak repeat mana2 paper sekalipon
-Doakan kejayaan aku..Salam

Sunday, 13 November 2011

Cinta Elysa

-Alhamdulillah,baru jer abes tgok citer Cinta Elysa kat youtube....huhuhu
-Dari episode 1-9
-Not bad lah
-Touching ade
-Terperasan pon ada
-Hopefully balik cuti sem dpt continue balik tgok citer nie
-Nak balik PSAS da
-bubye korang

Saturday, 12 November 2011

12/11/11 NOT 11/11/11 keyh...

-Hari yang memenatkan
-Itu yg dapat aku describe kan untuk hari ini
-Dengan balik rumah yg tidak ada perancangan
-Gelabah plak bila dapat taw member accident
-Ini lah kelemahan aku
-Aku xdpt nak biarkan kwn2 aku dlm kesusahan
-Aku teros jer call Aki untuk mndptkan bantuan kereta
-Penat jgn lah ckp
-Tido xcukup plak tuhh
-Around 4.30pm Aki smpai and aku teros drive macam org gila gi KLANG
-Jalan Klang mcm jalan Kling lahh
-Opppsss,sorie terlepas ckp
-Berkali2 aku pusing jalan sama
-Nasib baek smpai
-Smpai2 tengok alhmdulillah semua selamat
-Memang ingt nak hantar korang balik poli
-Tapi apakan daya,kereta x muat
-Itu jer aku mampu buat,tengok keadaan korang
-Sorie dtg lewat
-Sorie gak kalau terkasar gurauan
-Ya,lupa plak sorie gak kat Ana coz xdp hadirkan diri ke mjlis knduri tue
-Apa2 pon hari nie mmg hari yg penuh cabaran buat aku
-Thnx kat Aki yg sudi membantu
-AKU PENAT!!!!!!!!

Tuesday, 8 November 2011

bye2...

-Asslammualaikum
-Hey guys...
-pagi2 da on9...huhuhu
-entah la,hati nie rase berat plak nak balik poli...
-mana tak nyer...kat umah dpt wifi sekncang-kencangnyer....
-xde sape kaco...idop aku aman kat sini....hehehe
-teringat plak dulu,b4 aku masuk poli...aku la yg beriya2 xnak balik umah...
-sekarang????ayoyo....pening kepala ma dok poli...huhuhu
-nak xnak pagi nie,kaki aku kena gak melangkah masok ke poli....
-itu pon sebab ada polibriged...klu x mampos la aku xnak pi sana....hikhikhik
-tapi,memikirkan final exam,takot plak aku....
-hurm,actually aku kesian kat ibu n ayah aku...
-kalau aku ade kat rumah,boleh la sikit2 aku tolong diorng...
-ape2 pon guys,maybe nie entri terakhir...
-insyALLAH akan diupdate on 25/11...coz aku da cuti sem...:)
-hopefully semua ok2...n senyum2 selalu...:)

Monday, 7 November 2011

merepek suda...

-salam perpaduan korang...
-apamacam raya aidiladha tahun nie???
-hopefully ok2 la hendaknya keyh...
-picture sapa aku guna nie???future wife lah....HAHAHA
-cpt aminkan....hehehe...
-mood aku skrg tgah gila2...hehehe
-entah lah mungkin xsaba nak balik poli esok kot...
-tapi rasa macam xnak balik pon ade....HAHAHA
-study week aku harap aku dpt gunakan sepenuhnya masa yg ade untuk STUDY!!!!
-final exam 21-24november bie...cuak seyh...
-selama nie asyik maen jer kan.....
-sbb tue esok aku xnak bawa laptop....
-no more no more no more.....huhuhu
-insyALLAH,aku boley idop tanpa FB,BLOGGER around 3 weeks jer kot...
-apa2 masalah leh contact aku...di talian 012-.......hehehehe
-doakan aku berjaya weyh...kalau leh xnak la repeat2 nieyh.....
-salah silap aku selama nie ampunkan lah taw!!!!!
-ya pasal member aku tina,aku xcntact pon ko ari nie....
-bukan per,aku xnak ko pikir bukan2 kalau aku selalu cntact ko...
-aku doakan ko cepat sihat weyh....
-kawan2 yg laen...marilah kita berusaha sebaik mungkin...
-masa masih ada...so,gunakan dgn betul...
-doakan each other keyh...
-kita pasti boleh!!!
SATU DRM pasti SUCCESS!!!!yeah!!!!!daa~