curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Sunday, 5 February 2012

http://wan-muhammad-ariff-al-amin.blogspot.com/

oiiitt....
saya telah menyesatkan diri ke http://wan-muhammad-ariff-al-amin.blogspot.com/
so pliz la follow my new blog okay!!
account nie akan deactive xlama lagi
itu saja..bye!

Tuesday, 10 January 2012

ntah la...

-Hai,Halo,Ola,Assalammualaikum...
-Sorie lama menyepi...
-Hurm,Hati nie ntah la...
-Rasa xtenteram jer...
-Badan pon rase xsedap jer....
-Tulah,kehidupan kadang2 amat memeritkan....
-Kadang2 benda yg kita xnak berlaku itulah yang akan berlaku...
-Nie da lama xbalik rumah...rindu tue ada,tapi biarlah...
-Aku xbersedia lagi nak balik...
-Member??
-Ntah la....xtaw nak describe cam ner....
-Ada yg ok...Ada yg macam taik...
-But semua tue aku harus tempuh ngan diorang gak arn...
-About gurlz???no comment buat masa nieyh....
-Hopefully aku lebih bersemangat mcm dulu.....hurm...

Monday, 12 December 2011

Alhamdulillah..

-Pertama sekali ingin aku panjatkan kesyukuran yang tak terhingga pada-Mu Ya Allah...
-Hari nie tanggal 12/12/2011 merupakan detik yang sangat mendebarkan
-Telah diketahui umum result for final exam akan keluar
-Serius before result keluar aku da dapat agak apa yang bakal aku dapat
-Yang bermain difikiran hanyalah kene repeat subject micro,jumpa en.burhan,menghadap muka junior and tambah 6 bulan lagi blaja kat PSAS.
-Seriously tue je la satu2 nyer paper yang aku xdpt buat
-Awal2 lagi aku da mengalah
-Tapi kejutan telah berlaku,inilah dia keajaiban Tuhan..
-Apa yang ada dlm surah yaasin tue
-Kalau nak jadi,jadilah ia kan??
-Masa pon telah tiba
-Seawal jam 7 pagi aku da check result
-Hahhhhhhh????????????
-Alangkah terkejutnya aku bila tengok result yg gempax nie...
-Even CGPA aku just dapat 3.31 not 3.5 and above tapi aku sgt2 bersyukur...
-Dalam hati berkata tidak sia-sia aku korban kan masa tido aku dlm jangka masa 4hari tue..hehehe
-So full result aku dpt:
-Principle of Marketing-3..67(A-)
-Microeconomic-3.33(B+)
-Statistic-3.33(B+)
-Fundamental of Accounting-2.67(B-)
-Yang aku target dpt terok dpt result ok
-Yang aku target fail Alhamdulillah Excellent...
-Apa2 pon dikesempatan nie aku nak ucap ribuan terima kasih kat my parent,my lecterur and also my frenz...
-Tanpa kalian siapalah saya....hehehe
-Buat kawan2 pengalaman dan kesukaran telah mematangkan kita
-Kita telah buat yang terbaik,jika result xmengizinkan pasti ada hikmah disebaliknya..
-Dan yang paling penting bersyukur dan jangan takbur dengan apa yang kita dapat k...
-Salam..:)

Friday, 9 December 2011

bz!!!

-oiittttt.....
-lama da xberblogger nie yerk....
-bz...xtipu pon k....
-ya,2day aku nak citer bout someone...
-dia hadir tanpa diduga...
-seriously,kali nie laen sgt2....
-aku xkenal dia pon just terserempak jer...
-tapi sekarang da rapat!!!
-yg paling aku xsangka my mum boleh terima kehadiran dia..
-apakah ini rezeki???HAHAHA
-tapi korang jgn salah tafsir plak k.....
-im with her just a fren ok...
-btw,aku happy sebab ada kwn baru....:D
-thats all!!!

Saturday, 19 November 2011

3hari lagi beb

-1,2,3...
-hah,3 hari lagi la....
-adoyai,serius gentar.....
-tapi buku,malas betul nak baca....
-asyik makan,tido,makan tido...
-macam mana nie..
-hopefully malam nie dapat kesedaran and rajn2 study...
-klu mcm nie,xley study smart da,da terpaksa tekan button study HARD.....
-apa2 pon aku akan wat yg terbaek..
-itu yg pasti....
-and 1 lagi.....
-xsaba nak cuti sem.....huhuhu...

Wednesday, 16 November 2011

owh,final exam

-4 hari lagi nak final exam
-Study baru sikit nie
-Ntah la
-4subject yg perlu aku tempuh
-Microeconomic,Accounting,Marketing and Statistic
-Tapi yg agak difficult Account and Micro la..
-Nak xnak kena gak wat terbaek
-Satu harapan aku xnak repeat mana2 paper sekalipon
-Doakan kejayaan aku..Salam

Sunday, 13 November 2011

Cinta Elysa

-Alhamdulillah,baru jer abes tgok citer Cinta Elysa kat youtube....huhuhu
-Dari episode 1-9
-Not bad lah
-Touching ade
-Terperasan pon ada
-Hopefully balik cuti sem dpt continue balik tgok citer nie
-Nak balik PSAS da
-bubye korang