curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Monday, 12 December 2011

Alhamdulillah..

-Pertama sekali ingin aku panjatkan kesyukuran yang tak terhingga pada-Mu Ya Allah...
-Hari nie tanggal 12/12/2011 merupakan detik yang sangat mendebarkan
-Telah diketahui umum result for final exam akan keluar
-Serius before result keluar aku da dapat agak apa yang bakal aku dapat
-Yang bermain difikiran hanyalah kene repeat subject micro,jumpa en.burhan,menghadap muka junior and tambah 6 bulan lagi blaja kat PSAS.
-Seriously tue je la satu2 nyer paper yang aku xdpt buat
-Awal2 lagi aku da mengalah
-Tapi kejutan telah berlaku,inilah dia keajaiban Tuhan..
-Apa yang ada dlm surah yaasin tue
-Kalau nak jadi,jadilah ia kan??
-Masa pon telah tiba
-Seawal jam 7 pagi aku da check result
-Hahhhhhhh????????????
-Alangkah terkejutnya aku bila tengok result yg gempax nie...
-Even CGPA aku just dapat 3.31 not 3.5 and above tapi aku sgt2 bersyukur...
-Dalam hati berkata tidak sia-sia aku korban kan masa tido aku dlm jangka masa 4hari tue..hehehe
-So full result aku dpt:
-Principle of Marketing-3..67(A-)
-Microeconomic-3.33(B+)
-Statistic-3.33(B+)
-Fundamental of Accounting-2.67(B-)
-Yang aku target dpt terok dpt result ok
-Yang aku target fail Alhamdulillah Excellent...
-Apa2 pon dikesempatan nie aku nak ucap ribuan terima kasih kat my parent,my lecterur and also my frenz...
-Tanpa kalian siapalah saya....hehehe
-Buat kawan2 pengalaman dan kesukaran telah mematangkan kita
-Kita telah buat yang terbaik,jika result xmengizinkan pasti ada hikmah disebaliknya..
-Dan yang paling penting bersyukur dan jangan takbur dengan apa yang kita dapat k...
-Salam..:)

Friday, 9 December 2011

bz!!!

-oiittttt.....
-lama da xberblogger nie yerk....
-bz...xtipu pon k....
-ya,2day aku nak citer bout someone...
-dia hadir tanpa diduga...
-seriously,kali nie laen sgt2....
-aku xkenal dia pon just terserempak jer...
-tapi sekarang da rapat!!!
-yg paling aku xsangka my mum boleh terima kehadiran dia..
-apakah ini rezeki???HAHAHA
-tapi korang jgn salah tafsir plak k.....
-im with her just a fren ok...
-btw,aku happy sebab ada kwn baru....:D
-thats all!!!