curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Sunday, 28 August 2011

idny...=)

~hah pe kabo sume...??
~lupo plak...eden da tuo..biasolah...
~assalammualikum semua innnnnnnnn.......huhuhu
~jom layan dulu lagu nie you-by nurjannah allia=)
~amacam...??
~aku suka lagu nie...korang...??
~malam nie saje je nak citer2 ngan korang...
~boring...esok aku balik kampung taw!!
~kampung SEGAMAT JOHOR
~sape nak ikot...??angkat kaki...hehehe
~doakan semua ok2 je taw...
~ya,sempena bulan syawal  da nak hampir tiba nie....
~ingin aku rakamkan...SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA!!!!
~balik kampung ohh ohh ohh balik kampung.....huhuhu
~sebelum terlupa aku gak nak merapatkan semua jari yg ada untuk memohon ampun dan maaf...
~atas segala silap dan salah samada sengaja ataupun tidak...
~idop nie xpernah perfect mesti ade cacat celanyer kan kan kan...
~so sape2 yg terase,makan dalam ngan perangai aku,tutur kata aku sekali lagi aku minta maap yer..
~hah..???korang xnak maapkan aku..???
~sampainya hatimu buat aku begitu......lalalalalalala...
~ikot korang la...xnak paksa nanti mak mara....hehehe  
~sape2 yg dok far away,kene travel jauh2 berhati2 di jalan raya k...
~sape2 yg nak taw pasal [idny~]....
~xmembawa maksud pape pon.....
~iyernyer juz diambil dalam lagu DAN BYRD-BOULEVARD....
~mean idny "i do noe y"or ayat betol nyer "i dont know why"huhuhu
~itu jer....tapi bg sape2 yg dah ubah maksud asal kepada mksud yg lebih special tq lah...
~ade org ckp idny tue "i do need you"
~woowwwww!!!!terbaek....huhuhu...
~so sape2 yg tertanyer2 anda sudah dapat jwpnnyer kan....
~belanje aku minum air....hahahaha....
~b4 aku lupa,raya nie jgn lupa jage diri k....
~jgn nak maen mercun sgt la...bahaye....:) 
~hurm perot pon da full sgt nie....
~baru je pekena nasi putih + ayam masak lemak cili api....yum yum...sedap beb....
~mata pon da ngantok nie...
~so aku nak mntak diri dulu yer....
~tolong doakan terbaek untuk aku k....
~goognight guys...
~assalammualaikum............

Saturday, 20 August 2011

kabaran aku di sini...huhu

-hurm...da lama x update blog.....
-lupa lak...Salam 1 MALAYSIA  kengkawan sume....
-even da kol 3 mata still xleh pejam....
-giler pe aku nie....
-br tgok bola la syg oiiii....adoyai!!!mng la weyh....congratz CHELSEA...
-actually aku nak share ngan korang perasaan aku sepanjang aku blajaq slama nie...
-poli PSAS bg aku ok la..nak kata terbaek tipu la kan...
-lecterur sume ok2...come2,kiut miut n seksi2....hehehe[tokok tmbah]
-kwn plak sporting abeh la....
-even ade yg seteng2 yg perangai meloyerkan tekak aku....hahaha
-cuma 1 je aku xsuke...PAK GUARD!!!!
-aku nak warning korang la weyh...perangai jgn nk over sgt la....
-bajet baguih sgt la....
-muda2 xnak mampuih,da tua nak marah orang jer....
-oooopppssss,sorie terEMO ckit....[saje je buat2]
-klaz DRM mg gmpaq la even ada 5 ekoq jantan jer dlm klaz...hehehe...
-Aki,Aza,Acap,Aril...syg korang la weyh....
-blajaq sini pon ok2 jer....
-tapi biase la kan...mula2 mmg bengong2 ckit...hehehe
-lagi2 nak blajaq MICROECONOMICS....perh....layan~huhuhu
-tapi xper la...pelan2 la kan....
-yer lupa lak nk gtaw....
-kat cnie aku ade gak gurlz yg aku rapat....[kwn 3 thn]huhuhu
-Kak Mai,Ana,Cik A,Intan....
-yg laen pon ok jgak tapi rmai sgt....
-kang ade gak yg kecik aty name xkene sebut!!!hihihieee..
-aku lak jenis mmg suke wat huru hara[sometimes jer] kat klaz....
-tapi kene ingt,tanpa 5 jejaka idaman nie...korang kaum hawa merana taw!!!hehehehe
-pasal cinta,no comment.....
-buat mood hilang je kang....
-mudah2an dia hepi ngan pilihan yg dia wat.....
-lagipon my dad da pesan smlm...
- loving2 kapel2 nie tolak ketepi dulu....
-blajar dulu...so aku redha jer...
-bewtol gak ckp ayah...org laki n org prmpuan....
-org laki yg trlebih beremosi time brcinta...so,klu break dia jgk la yg merana....
-prmpuan nie,xtaw la nk ckp cmner....
-ahhhh...xyah nak sentimental sgt la.....
-life need to go on.....
-kan lebih senang berkawan ngan sume orn...
-no feeling2 n always hepi!!!!kan kan kan....
-hpflly,lepas type  nie aku leh tido lena....
-nitezz u all....[idny]
-assalammualaikum....