curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Thursday, 6 October 2011

-hey
-lama da x update blog....:)
-si dia da bising da....x abes2 tnyer jer....huhu
-ok2,ari nie trpksa gak aku ruangkan mase untk mngupdate blog nieyh...
-nak citer pasal ape yer...
- hari nie juz ade 1 topic jer aku nak citer...
-pasal aper???cer teka....jeng jeng jeng...
-hurm....actually aku nak citer pasal someone la...
-hehehe...tiba2 plak malu nieyh...ape kes...??hahaha
-dia sebaya dgn aku....satu U dgn kakak aku...
-wow!!!!untung la dkt ngn kakak ipar arn...haha
-yg rugi nyer aku....jauh beribu batu....huhu
-even jauh,aku anggap ini sbgai satu pengorbanan....
-hurm,nak taw x saper insan bertuah nie....
-ok la,meh aku knlkan...
-nama diberi noor syahira binti hamzah....
-syg betul x i eja nama u nieyh...??huhu
-org johor...sama la ngan aku...tapi aku laen ckit...aku johor murtad...hahaha
-tanggal 27/06/2011 kitorang start kenal...mesej each other....kan syg??
-aku sanngup curi no fon dia kat hp kakak aku...hihieee...
-and at the end...melekat plak....huuuuuu....
-bkn sng taw nak tackle dia nieyh....smbong!!!!
-tapi dgn kesungguhan aku menunggu,,,akhirnya kita bersama kan yunx....
-ya,bersyukur sgt2...slps break dgn ex gf dulu...mmg xmudah untk aku jatuh cinta dan mencintai...
-serius weyh....even aku otak giler2....tapi bab2 nie aku ambik serius...:)
-sape nak dilukai lagi kan...korang nak...???
-tapi ada sebab nape aku sanggup pilih dia...
-1st,kakak aku sndiri ckp dia nie mmg baek....
-2nd,dia pon still lagi single..
-3rd,da aku tersayg kat dia...nak wat cmner....huhuhu
-kitorang x penah jumpe pon....
-ini yg membuatkan satu kelainan dlm relationship aku kali nie....
-tapi dgn cara nie jer yg dpt membuktikan keikhlsan kita terhadap seseorg....
-bkn kerna paras rupa,darjat dan juga pngkat...
-aku terima dia seadanya....n hopefully dia pon mcm tue jugak....boley kan syg???
-tapi sejak akhir2 nie...problem je melanda relationship aku nie....
-ini la dinamakan dugaan dlm percintaan kan...x gado,x timbul la kasih syg....
-seperkara lagi yg aku nak bgtaw korang....
-si dia nie mmg kuat jeles....kuat shopping....n kuat majok...hahaha
-biar ape pon terjadi...i tetap syg u syra...
-xkan ada yg lain selain u....
-even kita berjauhan tapi u tetap dekat kat hati wan...percayalah....
-so,sape2 kat luar sana...pliz,doakan relationship kitorang berkekalan smpai akhir hayat...:)
-insyALLAH.....
-hurm,kitorang da plan xkan jumpe smpai 2020....xtaw la mcm mana nnti yer....
-tapi taun 2020...nak xnk i wajib kawen u da....2/2/2020...hari ahad syg....i da check...huhuhu
-tapi syg...kalau ada apa2 berlaku kat i....jgn terlalu bersedih....doakan kesejahteraan wan kat sana...
-ingt lagi x blog yg i suroh u bace tu???mcm2 bole jadi....so i harap u lebih bersedia menghadapi hari mndtg...
-ingt taw...i syg u sorang...n i syg u ketat2.....huhu....(korang jgn jeles):P

2 comments: