curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Tuesday, 29 March 2011

ini blog siapa..???huhu

perempuan.....
da lama aku xckp ttg perempuan/wanita.....
wei aku rasa aku memerlukan sokongan drpd seseorg....
sapa nak jd GF aku angkt tgn...????bapak perasan + perah santan wei.....
xde sapa la nak kat ko wan ariff oiiii...bwweeekkkkk......:P
mgkin nie jwpn yg aku akn dpt...huhuhu...
xkesah la apa korang nak ckp yg pnting aku puas menulis/mengtype sesuatu yg benar....hahaha
mgkin belum smpai seru....aceceh...ayat....
da lama sgt aku nie kesepian...keseorangan....mmg sgt2 membosankan....
ape nie...org sibuk ckp pasal result,pasal nak masok U mana...aku..???
lantak la wei....nie blog sape..???blog aku kan...hahahaha
aku tetap aku...mmg betol...aku xkan pernah berubah....
dulu aku da berazam xnak pk about gurlz nie...but now...??????
bkn pe la...aku nak sama2 share prob + share ape2 je la kat seseorg....
my dad ckp jgn mudah percaya kat kwn....kwn boleh makan kwn....
tapi dia xckp plak jgn percaya kat perempuan betol x...???
so leh la aku kapel....hehehehehe....
adoyai....gatal + miangnye aku nie.....
ntah la...lepas sakit nie aku mcm rasa laen je....
aku lebih tenang n rase mcm da redi je tok menyayangi seseorg....huhuhu.....
tapi sapa la aku nie kan.....
insan biase2 je....[rendah diri plak]kan itu yg ALLAH suka.....
tapi jgn menunjuk2 wan ariff oii....huhuhu....
buat masa nie....aku terpaksa merelakan diri untuk  single mingle.....
ade jodoh ada la kan kan kan.......
perempuan yg baek untul laki yg baek2.....
aku nie xla baek sgt....tapi aku berdoa agar dpt perempuan yg taat suruhanMU ya Allah.....:)
"hidup kene enjoy klu x nanti kena sesak nafas lagi"...itu doctor kata..huhuhu...
salam!!:)

No comments:

Post a Comment