curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Tuesday, 29 March 2011

aku sakit...

salam...
percaya ataupun tidak...aku yg sihat2 nie telah diserang......
what..???serang ape nie.....???napa x balas....
actually aku diserang sesak nafas la...mcm mana nak halang....
waduh....ari nie br ok ckit...even tarik nafas still rasa sakit....
ini ke balasan untuk hambaMU yg bnyk dosa nie.....
aku betul2 ingat aku da jadi arwah....xdpt aku gambarkan kesakitan yg aku alami tu....
mana tidaknya time tu tgah driving..then aku benti on the spot kat tmpat parking....
call my dad...n tros hantar aku gi klinik...
pengalaman yg amat mengerikan untuk aku....
tapi aku brsyukur sgt aku masih diberi kesempatan untuk menghirup udara segar di bumi ALLAH ini...
result...???teruk sikit la wei...tapi credit smua....
mmg time tu aku rasa xpuas ati like menyalahkan takdir je...
tapi aku telah dpt keyakinan slps diserang sesak nafas ari tu...
aku diberi ubat penenang or senang ckp ubat tidur la...
then aku dpt rest n thinking.....
so skrg benda da lepas biarkan....
apa yg perlu kita buat skrg pk masa hadapan...kan kan kan...
aku sbnrnya nak sgt pegi institut pengajian tinggi islam perlis(IPTIPs)
tapi mesti my mum and dad x bg....
aku juz berserah n bertawakal je....
aku apply uitm and universiti sultan zainal abidin(UNISZA)
course ape..???secret....huhuhu
doakan aku dpt wat pilihan yg terbaik.....
aku belum capai impian aku tok wat parent aku betol2 hepi....
so pliz pray 4 my sukses ya......:)

2 comments:

  1. btol tue....
    kadang2 Allah bagi kte musibah spye kte stil tahu y Dye mseh sygkan kte....
    congratz ats result spm tue...
    u done very well!

    ReplyDelete
  2. ko da ke result aku...???huhuhu...
    btw,thnx..atas result yg xseberapa sgt2 tue....
    ko pon sama...congratz!!!!:)

    ReplyDelete