curahan hati...

bila aku mati....
taburkan bunga di pusaraku...
bisikkan satu doa al-fatihah...
ingatlah akan kebaikanku...
padamkan segala keaibanku..
damaikanku dengan bacaan yaasin...
dan ingatlah kembali...
akukah lelaki itu....???

Monday, 9 May 2011

form 6 wooo...:)

-hey
-lama suda enggak jumpa kamoo org.... huhuhu
-disebabkan bz yg teramat sgt....aku trpaksa lupakan pasal blog2 nie...
- hurm...semestinya aku nk ckp aku ckup teruja....woooooo
-aku kembali menyarung uniform skola.....[hey budak skola,im back]hehehe
-sedeh gak UPU xdpt....tapi life need to go on....
-xsemestinya sapa yg dpt tue tros sukses tanpa usaha kan kan kan...
-aku cbe brfikiran positif....mgkin ini yg tlah tertulis untk aku...
-andai kata rayuan UPU xsukses aku terima seadanya...
-coz aku yakin la sgt2 setiap apa yg brlaku pasti ada hikmahnya....
-1st,yg mmbuatkan aku betul2 smgt nak msok form 6 nie coz tmpoh pengajian...
-1tahun setengah....then leh smbung wat degree...
-diikutkan klu aku struggle habis2 kli ie...aku akan ambil degree sama dgn kakak aku....
-woooo....adik beradik amek degree sama2...best tue...
-yg penting niat bersih dan usaha lebih....
-lepas STPM bkn selangkah je ke U tapi dua2 langkah ke U....
-asalkan result gmpax....
-drpd aku mngenangkan nasib yg tlah diduga slama nie[xlepas UPU]..
-lebih baik aku teros pandang ke depan jer.....
-bak kata caunselor siang td "JGN PANDANG BELAKANG"huhuhuhu
-buat apa nak nangis,menyesal....
-da bkn rezeki kita.....
-terima je la.....jgn lepaskan peluang yg da terbentang luas di dpn mata.....
-aceceh...bnyak mmbebel lak aku nie....
-even rmai org ckp form 6 nie susah...tapi aku kena anggap ini cabaran....
-kalau org lain boleh buat,boleh berjaya...kenapa aku tidak....
-diorg mkn nasi,aku pon makan nasi...sama je kan kan kan....
-buat masa nie aku nekad senekad nekadnya[berapa kali nekad daaa....]hahahaha..
-aku akan meneruskan pengajianku ke form 6...full stop....muktamad!!!!
-"anda pasti dgn keputusan anda..???"ya saya sgt2 PASTI!!!!
-kepada kawan2 ku yg laen...smoga berjaya...
-perjuangan tidak akan berakhir setakat ini je....
-masih jauh.....
-pejam mata...pegang dada....bina semangat baru....kita semua pasti boleh...YEAH!!!!

4 comments:

  1. good luck..tau...
    aku doakan ko..berjaya...
    jgn lupa..blnja air kosong at haji tapah ..
    ko dh jnji...
    ^_^

    ReplyDelete
  2. yeah...
    cm tue la bru semangat..
    all the best!

    ReplyDelete
  3. hwaiting hwaiting !!! HAHAHA , tak kesah la wei blja kat mana mana pon sama je la , at least you find a way to continue the struggle . dont look back but look straight ahead,maybe God has a wonderful plan for u in the future :D :D

    ReplyDelete